A PROGRAM

Örömmel mutatom be Neked ezt az interaktív online tanfolyamot, amit azon felnőttek számára hoztam létre, akik hozzám hasonlóan úgy gondolják, hogy a magyar hagyományos oktatási rendszer kiegészítéseként hasznos és értékes gyakorlati tudást szeretnének biztosítani a gyermekeik számára. A tanulás, a folyamatos önképzés elengedhetetlenül fontos azok számára, akik szeretnének fejlődni és változást elérni az életükben. Ha Te is így gondolod, akkor

JÓ HELYEN JÁRSZ!

Nagyrabecsülést érdemelnek azok, akik a mai világban értéknek tekintik a tudást, a gyermekeiket, és hajlandóak konkrét lépéseket tenni jövőjük jobbá tétele érdekében.


EZ A PROGRAM ABBAN SEGÍTHET NEKED, HOGY...

 • hogyan legyél Te magad tudatos a mindennapok során, így példamutatással tudatosságra nevelheted a gyermekeidet is!
 • hogyan bánj jól a gondolataiddal és az elméddel, így plusz energiát nyerhetsz, amit a gyerekeidre vagy saját magadra fordíthatsz!
 • hogyan határozd meg az érzéseidet, érzelmeidet, így a gyermekeidnek is segítségére lehetsz abban, hogy ő is jobban kifejezhesse magát!
 • miként juthatsz előre az életben azáltal, hogy pontos célokat fogalmazol meg a magad számára, és erre buzdíthatod a gyerekeket is, hogy sikeres felnőtt válhasson belőlük!
 • hogyan vezesd be gyerekeidet a pénz világába, hogy pozitív érzései legyenek azzal kapcsolatban!
 • hogyan hívhatod fel gyermeked figyelmét a házimunka fontosságára, hogy ne kötelező feladat legyen számára, hanem az élethez tartozó játékos feladat!
 • megtudd, milyen játékos torna- és jóga gyakorlatok állhatnak rendelkezésetekre, amivel letehetitek az egészséges életmód alapjait!
 • a meditáció, az elme lecsendesítése által frissességre tegyetek szert, és új gondolatokat, célokat fogalmazzatok meg, amik elősegítik az együttműködéseteket, és ezáltal javítják az életminőségeteket!

Elindult az 1. nemzetközi csoport!

A tanfolyam időtartama: 2020. április 6 - június 28.

A KÉPZÉST KÖZOKTATÁSI SZAKÉRTŐK MENTORÁLJÁK!

MIBŐL ÁLL AZ ÉLETRE NEVELÉSI- ÉS OKTATÁSI PROGRAM (ÉNOP)?

A TANFOLYAM IDŐTARTAMA: 12 hét.

A TANFOLYAM HELYSZÍNE: a saját otthonod kényelmében sajátíthatod el a tudásanyagot a gyermekeiddel együtt, a feladatokat email-en keresztül kapod.

A TANFOLYAM CÉLCSOPORTJA: a felnőtt korosztály, gyermekes szülők, akik a megszerzett tudásukat átadják a 3-14 éves kor közötti gyermekeiknek.

A TANFOLYAM KEZDETE: a regisztrációt és a befizetést követően egy meghatározott időpont az ÉNOP oktatási csomag postai kézhezvétele után. Induláskor kapsz egy JELSZÓT emailben, amivel be tudsz jelentkezni itt a honlapon, így hozzáférsz a privát tartalmakhoz is.


AZ ÉNOP ALAPCSOMAG TARTALMA

 • a 115 oldalas ÉNOP alapprogram (online),
 • több, mint 30 db videóanyag,
 • 1 db Fénymag című könyv, (2019-ben MARGÓ-díjra jelölték!)
 • a gyermekek számával megegyező darabszámú kívánságfüzet,
 • 1 db érzelemfüzet,
 • 1 db házimunka- és környezetvédelmi füzet,
 • 1 db pénzfüzet,
 • 1 db meditációs CD,
 • 1 db Manó feladatgyűjtemény.

A TANFOLYAM MENETE: minden hét első napján, hétfőn kapjátok meg a feladatokat emailben, amit a hét során kell teljesíteni, és minden vasárnap a feladatokat, fotókat, stb. vissza kell juttatni hozzám egy a honlapon található kérdőív kitöltésén keresztül kiértékelésre. Ezen kívül minden hétfőn küldök egy részt az Alapprogramból, ami a tudományos és szellemi hátterét adja az egyes nevelés- és oktatási területnek. Valamint tájékoztató, segéd- és ajánlott videók is segítenek a feladatok megértésében és megoldásában.

A SIKERES TANFOLYAM VÉGÉN: OKLEVELET KAPTOK!AZ OKTATÁSI PROGRAM MODULJAI

Az interaktív tanfolyam ideje alatt folyamatosan tartjuk a kapcsolatot. Segítek, ha elakadtok valamelyik feladatnál, vagy ha kérdésetek van. Azonban a program sikere rajtad, felnőttön, szülőn múlik! Helyettetek nem vezethetek be új szokásokat, és nem állhatok fölöttetek, hogy következetességre intselek. Ezt csak Ti, szülők tehetitek meg! A 3 hónap elég arra, hogy a tudatosság és a siker útjára lépjetek, de ha hosszú távon eredményeket szeretnétek elérni, a munka tovább folytatódik a tanfolyam elvégzését követően is!

Kíváncsi vagy arra, hogyan épül fel a program, és hétről hétre milyen témákkal és feladatokkal várlak? Kérlek, írj, és küldöm a tájékoztatót!